siham13
عدد المساهمات : 15 تاريخ التسجيل : 22/09/2009 العمر : 31
| موضوع: كيفية تحضير الكرواسون الجمعة سبتمبر 25, 2009 10:15 pm | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
جبتلكم طريقة تحضيرالكرواسون ان شاء الله تعجبكم
المقادير:
1كيلو دقيق " من الأفضل ان يكون دقيق نجوم " كوب لبن + نصف كوب زيت + 2 بيض + 2 فانيليا + ملعقة خميرة + 2 ملعقة سكر كبيرة + نصف معلقة ملح نصف كوب ماء عند اللزوم + نصف باكو زبدة نباتي ولكن بعد ما نعجن العجين نشوف حاجه نفرد العجينه عليها ونرش شوية دقيق تحتها باش تسهل عملية الفرد ونفرد نصف باكو الزبدة عليها ونطبق العجينه تاني ونفردها ونطبقها اربع مرات بالطول واربع مرات بالعرض باش
تطلع مورقة طبعاً ونفردها مثل اول مرة ونقطعها بالمقطع مربعات
الكرواسون يتقطع مثلثات ونلفها من اخر المثلث من تحت لفوق
بعد الانتهاء من الكرواسون نجهز 2 بيض + 2 فانيليا ونضعهم في كوبايه او طبق ... ونحضر فرشه وندهن قطع الكرواسون بالبيض
بالصحة والهنا | |
|
chouchou
عدد المساهمات : 30 تاريخ التسجيل : 19/09/2009 العمر : 25 الموقع : hocine.7olm.org
| موضوع: رد: كيفية تحضير الكرواسون الخميس يونيو 10, 2010 7:26 pm | |
| بالصحة والهنا | |
|